Small Group Training

Onze Small Group Trainingen (SGT) zijn laagdrempelig, altijd verrassend en natuurlijk uitdagend. Je gaat je dus nooit vervelen. Af en toe moeite met motivatie? Met onze SGT  heb je de stok achter de deur van jouw sport-buddy(ies) of de trainer. Zo blijven we met zijn allen in beweging. Samen bewegen is namelijk niet alleen leuk, het is ook nog eens heel erg effectief.

Je kunt ook overwegen om naast fitness mee te doen met Small Group Trainingen

In combinatie met

Onbeperkt sporten met exclusieve extra’s

MIBOSO is een unieke sportstudio. Door onze focus op lifestyle vind je bij ons exclusieve extra’s zoals gratis koffie, thee en vers fruitwater, gratis gebruik van handdoeken en Rituals verzorgingsproducten, maar vooral: een fijne, groene en gezonde omgeving. Waar zelfbewuste, open-minded individuen komen.

We zijn een laagdrempelige studio waar iedereen welkom is en met een focus op persoonlijke aandacht: onze mensen geven altijd graag advies om zoveel mogelijk uit jouw training te halen.

alle small group trainingen uitproberen?

Hoe werkt het

In een groepje van maximaal acht personen word je uitgedaagd en gecoacht door één van onze trainers.

Wij letten altijd op de veiligheid en de techniek tijdens de training en zullen je altijd persoonlijk nog even (verder)helpen mocht dit nodig zijn.

Meld je gemakkelijk aan bij een SGT die bij jou past via het rooster en dan lekker aan de slag!

Wil je extra begeleiding?

WAT JE KUNT VERWACHTEN VAN ONZE SMALL GROUP TRAININGEN

SMALL GROUP TRAININGEN ZIJN VOOR MENSEN DIE:

Menu