Small Group Training

Onze Small Group Trainingen (SGT) zijn laagdrempelig, altijd verrassend en natuurlijk uitdagend. Je gaat je dus nooit vervelen. Af en toe moeite met motivatie? Met onze SGT heb je de stok achter de deur van jouw sport-buddy(ies) of de trainer. Zo blijven we met zijn allen in beweging.

Samen bewegen is namelijk niet alleen leuk, het is ook nog eens heel erg effectief.

5/5 klanttevredenheid
✓ Persoonlijke ondersteuning

Wat je kunt verwachten:

Variatie aan trainingen waarbij elk doel aan bod komt

Een trainer die aandacht heeft voor jouw houding en techniek

Verschillende tijdstippen en ook in het weekend

Een community van mensen die werken aan fitheid en gezondheid

Gezelligheid en sociale cohesie

Small group trainingen zijn voor mensen die:

Het leuk vinden samen te sporten

Een milde vorm van sociale druk waarderen

Graag in kleine overzichtelijke groepjes trainen

Persoonlijke coaching fijn vinden

Niet na willen denken over de training

Een extra zetje in de rug willen

Af en toe afgeremd moeten worden

Graag grenzen verleggen

Small Group Training in Groningen - Miboso Sportstudio

Onbeperkt sporten met exclusieve extra’s

Miboso is een unieke sportstudio. Door onze focus op lifestyle vind je bij ons exclusieve extra’s zoals gratis koffie, thee en vers fruitwater, gratis gebruik van handdoeken en Rituals verzorgingsproducten, maar vooral: een fijne, groene en gezonde omgeving. Waar zelfbewuste, open-minded individuen komen.

We zijn een laagdrempelige studio waar iedereen welkom is en met een focus op persoonlijke aandacht: onze mensen geven altijd graag advies om zoveel mogelijk uit jouw training te halen.

Hoe werk het?

Proefles

In een groepje van maximaal acht personen word je uitgedaagd en gecoacht door één van onze trainers.

Training

Wij letten altijd op de veiligheid en de techniek tijdens de training en zullen je altijd persoonlijk nog even (verder)helpen mocht dit nodig zijn.

Aan de slag

Meld je gemakkelijk aan bij een SGT die bij jou past via het rooster en dan lekker aan de slag!

We hebben 9 mogelijkheden

50 & Fit training Groningen - Miboso Sportstudio

50 & Fit training

Na je vijftigste wil je natuurlijk nog steeds fit en vitaal blijven, door bijvoorbeeld met vertrouwen (gewichten) blijven tillen of zonder je handen te gebruiken, gemakkelijk uit een diepe bank opstaan. Dat begrijpen wij bij MIBOSO heel goed end daarom bieden wij de 50 & FIT training aan.

Tijdens deze trainingen begeleiden wij jou, op een laagdrempelige manier, bij het uitvoeren van oefeningen om jouw balans, conditie en kracht te verbeteren, naar eigen niveau. Hierdoor helpen we jou om nog lang in beweging te blijven!

Bootcamp training Groningen - Miboso Sportstudio

Bootcamp training

Zonder krachtapparatuur en al te veel poespas kun je met onze bootcamp trainingen aan jouw fysieke gesteldheid werken. Door een unieke mix, van onze locatie met uitzicht op een prachtige tuin en door gebruik te maken van verschillende materialen, kunnen onze bootcamp trainingen zowel binnen als buiten plaats vinden.

Mede door deze unieke mix, beleef je middels onze bootcamp trainingen een completere ervaring. Bovendien kunnen door bootcamp trainingen, juist die spiergroepen gemakkelijker worden aangepakt, die met fitnessmateriaal maar lastig te trainen zijn. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Circuit training Groningen - Miboso Sportstudio

Circuit training

dere training zetten wij een circuit uit met verschillende oefeningen. Deze oefeningen dagen zowel balans, conditie, kracht als karakter uit! Wij zetten het circuit voor je uit, waardoor jij precies weet wat je moet doen en dat is: gewoon lekker focussen op het zware werk!

Doordat we werken op tijd, in plaats van het aantal herhalingen, zijn de groepslessen toegankelijk voor ieders niveau. Hierdoor kun jij de training zo zwaar maken als je zelf wil! Iedere week zorgen wij voor frisse oefeningen, zodat jij gegarandeerd plezier blijft ervaren tijdens de trainen. Dit is wel zo fijn, want door plezier, volgt een duurzaam resultaat vanzelf!

Core training Groningen - Miboso Sportstudio

Core training

De kern (core). Daar draait het allemaal om! Bij de core training, werk je samen met anderen, aan datgene wat belangrijk is om een stabiele en sterke romp te ontwikkelen.

Door een krachtige kern kun je dagelijkse dingen uitvoeren, zonder dat je last krijgt van je rug. Wij leren jou namelijk precies aan hoe jij jouw rompspieren het beste kan inzetten en hoe je de balans kunt vinden tussen het gebruikmaken van zowel de buik- als rugspieren. Bijvoorbeeld om te tillen. Als extraatje focussen wij ook op de stabiliteit in de heup- en schouderspieren, want het lichaam werk namelijk als één geheel!

High intensity training Groningen - Miboso Sportstudio

High intensity training

Kan het jou niet intensief genoeg zijn en wil je iedere training weer tot het maximale gedreven worden. Met high intensity training regelen wij dit voor je. Met een uiteenlopende mix van krachttraining, cardiovasculaire training en zware powerlifting trainen wij jouw complete body.

Doordat we intensief bezig gaan worden er meer dan alleen fysieke skills geëist ook van de mind wordt veel gevraagd. Verdergaan dan je denkt te kunnen, terwijl je wel technisch en kwalitatief bezig blijft.

Kickboks training Groningen - Miboso Sportstudio

Kickboks training

Altijd al eens willen leren hoe je een goede stoot uitdeelt zonder consequenties. Of letterlijk voluit stennis willen schoppen. Doe dan mee met onze Kickboks training. Dit is een stevige work-out waarin je letterlijk alles eruit mag slaan.

Niet alleen trainen we zo op een leuke, intensieve manier jouw conditie en explosiviteit, maar is ook een flinke dosis kracht gevraagd. Ontwikkel snelheid en kracht en sla jezelf in vorm.

Kracht training Groningen - Miboso Sportstudio

Krachttraining

Als je in je eentje moet werken aan krachttoename en spiergroei is het niet altijd even leuk om intensief genoeg te trainen. Dit samen met anderen doen maakt het een stuk makkelijker én gezelliger.

Krachttraining is precies dat wat jij zoekt! Wij zorgen ervoor dat het programma is uitgeschreven en jij de zwaartekracht kunt tarten met jouw spierkracht. Als je consistent meedoet zal je merken dat je al snel vooruitgang boekt.

Spinning Groningen - Miboso Sportstudio

Spinning

Of je nou het winterseizoen wilt overbruggen en toch je fietsconditie wilt onderhouden óf wanneer je wilt werken aan je conditie. Dan is spinning bij ons de passende oplossing.

Dit doen wij niet met een dreunende bass op de achtergrond in een benauwd hok. Wij doen dit namelijk met zicht op de mooiste tuin van Groningen. Sterker nog bij mooi weer spin jij lekker buiten!

Yoga Groningen - Miboso Sportstudio

Yoga

Wil jij op een actieve manier tot rust komen? Dan is yoga echt wat voor jou. In samenwerking met Patrick van Sluis bieden wij verschillende yoga vormen aan die jouw helpen flexibeler, mobieler, stabieler en meer in balans te zijn. Yoga met Patrick is zeker niet zweverig en vergt mentale focus en kracht.

Tijdens yoga werk je dus aan heel je mind, body en soul!

Gratis proefles sportschool - Miboso

Gratis Healthcheck
Apparaten minder vaak bezet
Persoonlijke ondersteuning

Gratis proefles

Wil jij weer fit worden in dé sportstudio van Helpman?
Stuur ons hieronder een bericht of bel of app ons op 06 57 67 08 17 en we plannen samen een proefles voor je in. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je neemt contact met ons op en we plannen samen een gratis proefles in.
  2. Tijdens de proefles kan je alles uitproberen wat je leuk lijkt.
  3. Na de proefles kiezen we samen het juiste pakket of denk je er nog even over na. 

Zo kan je eerst kijken of je het leuk vindt. En vind je het toch niks? Even goede vrienden. Het is gratis, vrijblijvend en je hebt er altijd wat aan. 

Welke proefles wil je uitproberen? Je krijgt altijd een kennismaking, uitleg en begeleiding*