PERSONAL TRAINING

Met personal training bij MIBOSO ga je aan de slag met het transformeren van jouw Mind, Body & Soul.
Om jouw fysieke doelen en een optimale gezondheid te bereiken op een snelle en gezonde manier, zijn voeding en ontspanning een essentieel onderdeel. Wij kunnen deze combinatie niet meer los zien van elkaar en als het aan ons ligt: jij straks ook niet meer!

Verkrijgbaar met

Doelgericht en veilig je resultaten behalen

Al vaker doelen proberen te halen? Zelfstandig in de sportschool bezig geweest zonder daadwerkelijk te weten wat goed en veilig voor je is? Bij MIBOSO kies je voor een veilige, effectieve, maar vooral ook een hele leuke manier van trainen. Personal training bij MIBOSO is zowel geschikt voor beginnende sporters als mensen die al veel ervaring hebben.

Wij zullen je stok achter de deur zijn, je vertrouwen geven in wat je doet, je helpen tijdens het proces en natuurlijk zorgen dat je resultaat behaalt.

ik kan niet wachten om te beginnen

Hoe werkt het?

Bij de kennismaking wordt er gekeken welke trainer het beste bij jou en je doelen past, wat je beginsituatie is en natuurlijk of de omgeving, sfeer en de manier van trainen bij jou als persoon past. Na de intake volgt een uitgebreide nulmeting en bespreken we samen welke wensen, doelen en verwachtingen er zijn voor een optimaal proces en het waarborgen van jouw resultaat. Daarna gaan we samen aan de slag.

Wil je extra begeleiding?

Wat krijg je?

Voor jou als je

Menu