Personal Training Light

Als je om welke reden dan ook niet 1-op-1 met een Personal Trainer wilt trainen maar wel het maatwerk, expertise en de stok achter de deur wenst van een Personal Trainer; daarvoor is er juist PT-Light.
Je werkt doelgericht, planmatig en als je wilt in klein groepsverband. Resultaat en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. PT-Light brengt jou verder!

In combinatie met

Met vrienden, MIBOSO leden of individueel

In een klein groepje van maximaal vier personen, wordt je getraind, gecoacht en uitgedaagd of juist afgeremd. We hebben drie mogelijkheden voor jou en jij mag mixen en matchen!

PT-Light opties:
1) Je kunt met een groepje vrienden/vriendinnen trainen, wij koppelen de geschikte Personal Trainer aan jullie groep.
2) Je kunt het samen met de mensen van MIBOSO doen die naar hetzelfde doel toe werken. Het gaat erom dat je elkaar helpt en motiveert. 
3) Wil je alleen aan de slag met je persoonlijke doelen? Tijdens een PT-Light uur werk je altijd aan jouw persoonlijke doelen en plan onder toeziend oog van een Personal Trainer.

In alle gevallen is er dus een Personal Trainer aanwezig die het proces en resultaat waarborgt. En jou op een veilige manier je grenzen laat verleggen.

alles uitproberen in 3 maanden?

Hoe werkt PT-Light?

Omdat we doelgericht en effectief te werk willen gaan, heb je a.d.h.v. een intake met health check een op maat gemaakt persoonlijk plan. Je kiest zelf voor hoe vaak je PT-Light in de week wilt doen en in welke setting. Je kunt via ons reserveringssysteem het gewenste uur reserveren, met maximaal vier andere personen. Onze Personal Trainers zijn op de hoogte van je doelen en persoonlijk plan en zijn er om jou te ondersteunen in je proces. Zo waarborgen we samen jouw gewenste resultaten.

Wil je extra begeleiding?

Wat krijg je?

Voor jou als je:

Menu