Gratis proefles sportschool - Miboso

Gratis Healthcheck
Apparaten minder vaak bezet
Persoonlijke ondersteuning

Gratis proefles

Wil jij weer fit worden in dé sportstudio van Helpman?
Stuur ons hieronder een bericht of bel of app ons op 06 57 67 08 17 en we plannen samen een proefles voor je in. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je neemt contact met ons op en we plannen samen een gratis proefles in.
  2. Tijdens de proefles kan je alles uitproberen wat je leuk lijkt.
  3. Na de proefles kiezen we samen het juiste pakket of denk je er nog even over na. 

Zo kan je eerst kijken of je het leuk vindt. En vind je het toch niks? Even goede vrienden. Het is gratis, vrijblijvend en je hebt er altijd wat aan. 

Welke proefles wil je uitproberen? Je krijgt altijd een kennismaking, uitleg en begeleiding*

Bij MIBOSO vinden we het belangrijk om eerst kennis te maken. Kijken of jij je ook goed voelt bij onze sfeer in de studio. En misschien wel belangrijker noch onze werkwijze en diensten ervaren alvorens een keuze te maken.

Kennismakingsgesprek

Als je hier behoefte aan hebt dan lichten we dit graag toe tijdens een vrijblijvend gesprek om samen te kijken waarmee, of en hoe we jou het beste kunnen helpen en begeleiden met jouw vitaliteit en gezondheid. Waar zijn we zonder?

Functionele beweeganalyse

Onderdeel van de kennismaking is bewegend kennismaken. Dit doen we met een functionele beweeg analyse. Zo kunnen wij een beweegplan en advies op maat ontwerpen. Een gedegen fundering om er zeker van te zijn dat oefeningen en trainingen perfect op jou aansluiten. Hiermee borgen wij de effectiviteit en jouw veiligheid.

Proefles groepstraining

Ervaar hoe het is om in een kleine groep te worden begeleid. Er zijn meerdere mogelijkheden, van yoga, core-, kickboks-, kracht- tot aan circuit- en cardiotraining. Wij adviseren je graag op maat.

Z

Keuze maken

Of je nou volledig zelfstandig of volledig onder begeleiding wilt. Wij leveren diensten op maat.