Stay motivated

Wat je doel ook is, wat je achtergrond ook is, wat je ervaring ook is: wij helpen jou je doelen te bereiken. Samen zorgen we dat je zo lekker mogelijk in je vel zit. Dit hoef je met het Stay Motivated programma niet helemaal alleen te doen. Integendeel: we begeleiden jou maandelijks. Je kunt trouwens met PT-light nog intensiever naar hetzelfde doel toe werken, of voor meer fun meedoen met small group training.

Verkrijgbaar met

Fit worden onder persoonlijke begeleiding

We geloven bij MIBOSO heel erg in de samenhang tussen Mind, Body en Soul. Dus wij bekijken jouw doelstellingen en de weg daarnaartoe, ook op deze manier. Soms is méér sporten niet per se de sleutel om jouw doelen te behalen, maar kan voldoende rust of de juiste voeding hier juist voor zorgen. Daarom wordt dit programma volledig op maat gemaakt en werken we onder persoonlijke en intensieve begeleiding. Zo zorg je ervoor dat het weken aan jezelf, je mind, body en soul, ook op de lange termijn leuk blijft. Bij MIBOSO zul je je nooit vervelen. Beloofd!

stay motivated het hele jaar door

Hoe werkt het

Bij de intake worden jouw wensen en doelen samen met een trainer/coach in kaart gebracht. Op basis van die doelen wordt een uitgebreide nulmeting gedaan om jouw gezondheid in kaart te brengen. Vervolgens wordt er een plan op maat gemaakt om jou zo effectief mogelijk naar je doel toe te leiden. Want elke maand doen we een tussenevaluatie op basis van je progressie en checken we of je schema’s nog voldoen door doelgerichte en specifieke metingen. Waar nodig maken we aanpassingen en natuurlijk zorgen we voor voldoende variatie. Dus: een vinger aan de pols door steeds jouw schema’s te fine tunen. Effectief én leuk!

Wil je extra begeleiding?

Wat krijg je?

Voor jou als je:

Menu