Kelly Schat

Over mij

In mijn late tienerjaren bevond ik me in een wervelwind van destructieve gewoontes, waarbij overmatig alcohol- en cannabisgebruik, een ongezond eetpatroon en onregelmatige slaappatronen eerder regel dan uitzondering waren. Deze precaire levensstijl wierp niet enkel een schaduw over mijn welzijn, maar stortte me ook in een fysieke en mentale afgrond, zichtbaar door een verontrustend gewicht van bijna 150 kg en een hernia. Het was een doordringende wake-up call die de noodzaak van een veelzijdige transformatie liet weerklinken, een die elke dimensie omvatte – fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel.

Dat moment van schokkende helderheid ontstak niet alleen mijn transformerende reis, maar zaaide ook de zaden voor ‘Miboso’ – het merk dat de samenkomst van Mind, Body en Soul symboliseert. Door de jaren heen heb ik mijn leefstijl en gewoonten 180 graden omgedraaid. Ik verruilde ik mijn chaotische late nachten van minimaal 3.30 uur thuis voor ochtenden met een doel, waarbij ik nu om 3:30 uur wakker word, vervuld met een hernieuwd gevoel van ambitie en voldoening.

Gewapend met 17 jaar rijke ervaring als fitness specialist en 10 jaar in het runnen van mijn Personal Training & Lifestyle Studio, heb ik het voorrecht gehad om als een katalysator te dienen in de fitness transformaties van jonge en ervaren ondernemers, medische & juridische professionals en managers. Door geïndividualiseerde coaching en oprechte begeleiding heb ik opmerkelijke metamorfoses in hun fitness, mindset en algehele levenskwaliteit mogen aanschouwen.

Mijn reis met Miboso overstijgt mijn eigen metamorfose. Nu is het via Miboso mijn missie om zowel beginnende als ervaren ondernemers, leiders en professionals zoals jij te begeleiden, die temidden van hun streven naar succes verstrikt zijn geraakt in levensstijlen die hun gezondheid en welzijn ondermijnen. Het moment om de verantwoordelijkheid voor je welzijn terug te nemen begint hier en nu, en ik ben hier om je bij elke stap te dienen en te assisteren. Laten we samen je levensstijl en werkgewoonten finetunen, en een harmonieuze balans creëren die je professionele prestaties stuwt terwijl het je persoonlijke leven verrijkt.

Gratis proefles sportschool - Miboso

Gratis Healthcheck
Apparaten minder vaak bezet
Persoonlijke ondersteuning

Gratis proefles

Wil jij weer fit worden in dé sportstudio van Helpman?
Stuur ons hieronder een bericht of bel of app ons op 06 57 67 08 17 en we plannen samen een proefles voor je in. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je neemt contact met ons op en we plannen samen een gratis proefles in.
  2. Tijdens de proefles kan je alles uitproberen wat je leuk lijkt.
  3. Na de proefles kiezen we samen het juiste pakket of denk je er nog even over na. 

Zo kan je eerst kijken of je het leuk vindt. En vind je het toch niks? Even goede vrienden. Het is gratis, vrijblijvend en je hebt er altijd wat aan. 

Welke proefles wil je uitproberen? Je krijgt altijd een kennismaking, uitleg en begeleiding*