Bas van de Langenberg-

Over mij

Mijn naam is Bas, en 1ste jaar student aan de opleiding tot fysiotherapie en een leeftijd heeft van dik in de 20, naast dat ik deze opleiding aan het doen, ben woon ik in een Drentse dorp dicht tegen de Friese grens aan {Op mijzelf} en heb ik verder nog een oudere broer, en een vader en een moeder, die dicht in de buurt wonen in bij het desbetreffende dorp.

Voordat ik de opleiding Fysiotherapie ging doen, heb ik eerst een aantal jaar de opleiding Sport en bewegen gedaan, waarbij ik op diverse niveaus heb gezeten {MBO 2, 3, 4}, op deze opleiding heb ik diverse diploma’s gehaald, in de fitness wereld {Fitness B wat gelijk staat aan Personal trainer en heb ik onder andere Fitness A gehaald, wat gelijk staat aan Fitnesstrainer}. In de jaren dat ik de opleiding Sport en bewegen gedaan heb, ben ik ook verder gaan kijken, om bijvoorbeeld een extra opleiding te gaan doen, die in hetzelfde straatje stond als fysiotherapie, hier kwam ik uit om uiteindelijk een extra opleiding Sportmassage te gaan doen {bij de opleiding sportmassage Groningen}.

Deze opleiding heb ik toen gekozen, omdat ik alvast ervaring wou gaan op bouwen, om uiteindelijk het een stukje makkelijker te krijgen, tijdens de opleiding tot Fysiotherapeut. Naast dat ik deze opleiding toen ben gaan doen, heb ik tijdens de opleiding alvast ervaring te gaan opbouwen, door verschillende vrienden of kennissen te gaan masseren, en ben ik dit nu ook aan het toepassen bij Miboso {Je kan je daarvoor aanmelden en de eerste 2 behandelingen krijg je dan gratis, daarna kan je doormiddel van Credits nog verdere behandelingen krijgen als dit eventueel nodig is}.

Naast dat ik Sportmassage toepas bij Miboso, doe ik dit ook inmiddels om meer ervaring op te bouwen bij een voetbalvereniging, om daar sportblessures te behandelen, en ook ervaring op te bouwen voor mijn fysiotherapie, wat ik graag wil worden, en daar ook in te gaan door groeien, en wil ik ook naast de opleiding tot fysiotherapie, nog een opleiding gaan volgen tot voetreflexiogie {om ook kennis daar over te hebben}.

Naast dat ik studeer en werk, vind ik het ook leuk om verschillende hobby’s te hebben, denk bijvoorbeeld aan lekker voetballen met vrienden, of gezellig ergens een terrasje te pakken met vrienden, vriendinnen, of familie en hou ik van om te sporten {Specifiek Fitness}, om ook daarmee mijn eigen spieren te onder houden, denk bijvoorbeeld aan de bovenarm spieren {Biceps Brachii en bijvoorbeeld de Triceps Brachii.

Verder heb ik nog een rijke loopbaan als het gaat om fitnesswerkplekken, zo heb ik voor diverse bootcamp clubs gewerkt, en heb ik verder in diverse fitnessscholen gewerkt, en ben ik vroeger trainer geweest van een loopgroep, waar ik onder andere looptraining heb gegeven, om de looptechniek te verbeteren bij verschillende leden, zodat zij beter gaan en kunnen hardlopen.

Gratis proefles sportschool - Miboso

Gratis Healthcheck
Apparaten minder vaak bezet
Persoonlijke ondersteuning

Gratis proefles

Wil jij weer fit worden in dé sportstudio van Helpman?
Stuur ons hieronder een bericht of bel of app ons op 06 57 67 08 17 en we plannen samen een proefles voor je in. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je neemt contact met ons op en we plannen samen een gratis proefles in.
  2. Tijdens de proefles kan je alles uitproberen wat je leuk lijkt.
  3. Na de proefles kiezen we samen het juiste pakket of denk je er nog even over na. 

Zo kan je eerst kijken of je het leuk vindt. En vind je het toch niks? Even goede vrienden. Het is gratis, vrijblijvend en je hebt er altijd wat aan. 

Welke proefles wil je uitproberen? Je krijgt altijd een kennismaking, uitleg en begeleiding*