MIBOSO Service

Ons MIBOSO Service lidmaatschap is perfect als je graag zelf wil sporten, maar met extra aandacht en advies van ons. Geen strenge toestanden, gewoon een gezellige vinger aan de pols zodat jij jouw doelen effectief en vooral ook veilig behaalt. Natuurlijk nodigen we je ook van harte uit om samen met anderen te sporten. Bijvoorbeeld met PT-light of onze Small Group trainingen.

Verkrijgbaar met

Wat is de Miboso service

Door te kiezen voor MIBOSO Service, zorg je ervoor dat het werken aan jezelf, ook op de lange termijn leuk blijft. Bij MIBOSO zul je je nooit vervelen. Beloofd! MIBOSO Service is de perfecte keuze voor jou, wanneer je wel behoefte hebt aan begeleiding, maar dit niet per se wekelijks of maandelijks hoeft.

Vier uur per kwartaal heb je contact met jouw trainer. Hierbij wordt jouw voortgang geëvalueerd, worden er metingen gedaan, worden jouw schema’s aangepast en wordt je natuurlijk voorzien de juiste tips, zodat jij nog meer gemotiveerd wordt om jouw doelstellingen te behalen. Bovendien kijken wij, bij de metingen, verder dan het getal op de weegschaal of het vetpercentage. Bij MIBOSO staat een actieve en gezonde leefstijl voorop, voor een lang, gezond en gelukkig leven.

Laat mij die service maar ervaren

Hoe werkt het

Bij het intakegesprek neem je met jouw trainer je wensen door, waarna jouw trainer dit zal vertalen naar haalbare doelen. Wij kijken altijd naar de samenhang tussen jouw Mind, Body & Soul. Dit zijn de elementen, die gezamenlijk, jouw gezondheid bepalen. Na het opstellen van deze doelen, wordt er een health check gedaan om jouw huidige gezondheidsprofiel in kaart te brengen. 

Op basis hiervan, ontvang je jouw persoonlijke plan op het gebied van beweging en voeding. Vervolgens ga je twee keer, een uur aan de slag, met je personal trainer. In jouw persoonlijke online omgeving, houden we samen de voortgang bij en werken we samen aan jouw resultaten. MIBOSO Service heeft een cyclisch karakter, dus na 12 weken herhalen we alle stappen weer met jou.

Wil je extra begeleiding?

Wat krijg je?

Het past bij je, als je:

Menu