MIBOSO Logo – Het verhaal

In een gesprek met mijn eerste personal training client legde ik uit hoe ik in de toekomst mijn onderneming voor mij zag, wat ik graag wilde doen en begon al pratend cirkels en lijnen te tekenen met de volgende uitleg.
Miboso-logo-1

Kern: In de kern bevindt zich een kerngroep van ondernemers, onderzoekers, ontwerpers

1e cirkel: Zijn kenniswerkers (HBO) uitvoerende en tevens onderzoekende dan wel ontwerpende professionals die de schakel/tussenlaag vormen naar de praktijk.

2e cirkel: Zijn praktisch en uitvoerend georienterde mensen (veelal MBO) die meer in contact staan met de mensen en praktijk.

Dit was de simplistische basis van het logo. Het vertelde mijn eigen achtergrond, geboren in een familie en omgeving van arbeiders, terwijl ik aan het studeren was voor mijn HBO opleiding Sport Gezondheid en Management. Met in mijn achterhoofd (nu terugblikkend) dat ik in de toekomst toch ook wel graag nog een master studie wilde doen (in mijn hoofd toen nog dokter anders c.q. Doctorandus).

In de weken daarna, tijdens het daadwerkelijk oprichten van MIBOSO op mijn “zolder kamertje”, begon ik een aantal onderwerpen en passies met elkaar te verbinden.

Uittekenen van de cirkels in relatie tot het achtvoudig pad van de Boeddha. (octagon).

Filosoferen over Mind, Body & Soul, mijn eigen geschiedenis.

Tijd dat ik via instrospectie ging filsoferen over mijn geschiedenis, de reden waarom ik overgewicht, hernia, middelen misbruik had. Kwam ik tot de conclusie dat. Dit zende mij op het pad van ontdekking.

  • Achtvoudige pad van Buddha
  • Geometrie en “heilige geometrie” (sacred geometry)
  • Werken van Leonardo da Vinci
  • Symatics (mooie documentaire: The secret study of seeing with sound | Sonic Magic | Spark https://www.youtube.com/watch?v=MMose0qwAJw
  • Quatum fysica en systeem denken
  • Psychosociale en psychodynamische indrukken ons vormen

Samen gebracht in de reflectie naar mijn eigen leven en hoe trauma’s uit het verleden mijn acties vorm(d)en in het heden. En hoe bepalend dat is voor hoe we kijken en anticiperen op de toekomst.

Het mooie er aan is, naarmate ik verder studeer krijgt het ook meer woorden, meer inhoud en verdieping dan wel versimpeling. Het word een ding op zichzelf.

Gratis proefles sportschool - Miboso

Gratis Healthcheck
Apparaten minder vaak bezet
Persoonlijke ondersteuning

Gratis proefles

Wil jij weer fit worden in dé sportstudio van Helpman?
Stuur ons hieronder een bericht of bel of app ons op 06 57 67 08 17 en we plannen samen een proefles voor je in. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je neemt contact met ons op en we plannen samen een gratis proefles in.
  2. Tijdens de proefles kan je alles uitproberen wat je leuk lijkt.
  3. Na de proefles kiezen we samen het juiste pakket of denk je er nog even over na. 

Zo kan je eerst kijken of je het leuk vindt. En vind je het toch niks? Even goede vrienden. Het is gratis, vrijblijvend en je hebt er altijd wat aan. 

Welke proefles wil je uitproberen? Je krijgt altijd een kennismaking, uitleg en begeleiding*