PERSONAL (lifestyle) COACHING

Je wilt optimaal presteren omdat je een veeleisende levenswijze hebt vol met verantwoordelijkheden. Je legt de lat hoog en verwacht veel van jezelf richting je carrière en je sociale leven. Je weet dat je mentaal veerkrachtiger bent wanneer je fysiek fit bent. Daarom wil je een ervaren en deskundige professional naast je die zich ontfermt over jouw proces en resultaat. Zodat jij even uit je dagelijkse rol(len) kunt stappen, niet hoeft na te denken en je de komende dagen weer met frisse en hernieuwde energie verder kunt

Lekker in je vel met een dosis positieve energie

Met Personal (Lifestyle) Coaching bij MIBOSO ga je aan de slag met het transformeren van jouw Mind, Body & Soul. Deze drie elementen zien wij als de gouden driehoek. En ze in balans hebben is noodzakelijk voor een optimale gezondheid. Heb jij ze niet (helemaal) met elkaar in balans? Dan zit je misschien niet lekker in je vel, krijg je niet gedaan wat je gedaan wilt hebben of heb je te kampen met negatieve energie in je leven. 

Mind, body en soul weer in balans? Dan kan je de wereld én jouw leven aan, heb je een dosis positieve energie en krijg je gedaan wat je gedaan wilt hebben! Zo ervaar je geen stress en een optimale gezondheid. Alles gaat beter wanneer je je goed voelt en je MIBOSO in balans is!

PERSONAL COACHING uitproberen?

Hoe werkt het?

Elke mens is uniek en wat jij nodig hebt ook. Wij geloven in een persoonlijke benadering. Samen er achter komen wat je écht nodig hebt. Vaak moet je eerst in beweging komen om de gewenste verandering in je leven aan te brengen. Daar beginnen we en daarom besteden we aandacht aan je fysieke gesteldheid door middel van personal training, maar kijken verder.

Gezonde voeding, voldoende rust en een optimale dag- en weekindeling; kortom je gehele lifestyle. Al deze aspecten van een actieve en gezonde lifestyle zijn relevant en kunnen wij niet meer los van elkaar zien.

Tijdens de kennismaking wordt er gekeken welke coach het beste bij jou en je doelen past, wat je beginsituatie is en natuurlijk of de omgeving, sfeer en wij van MIBOSO bij jou als persoon passen. Na de intake volgt een uitgebreide nulmeting en bespreken we samen welke wensen, doelen en verwachtingen er zijn voor een optimaal proces en het waarborgen van jouw resultaat. 

Wat mag je verwachten?

Voor jou als je:

Menu