Voedingscoaching

Wil je afvallen, aankomen, een betere energiebalans gedurende de dag of gewoon wat lekkerder in je vel zitten? Voeding en vocht is ontzettend belangrijk als het gaat om lichamelijke & mentale transformatie en prestaties. In combinatie met Personal Training werk je op een gezonde, effectieve en veilige manier richting je doel.

in combinatie met

Voedingscoaching bij MIBOSO

Laten we vooropstellen: jij staat centraal! Wij kijken altijd naar jouw wensen en behoeftes, dus als je een van je “guilty pleasures” (want iedereen heeft ze) wilt behouden, dan werken we daar samen omheen. Bij het coachen van voeding kijken we naar je Mind, Body & Soul. Dus niet alleen wat je lichaam nodig heeft, maar natuurlijk ook wat je geest en ziel nodig hebben.

wil jij jezelf kwalitatief voeden?

Hoe werkt Voedingscoaching

Er is een opstartfase van 6-8 weken, waar wij wekelijks een half uur met je zitten. Deze fase is namelijk de belangrijkste fase als het gaat om gezondere voeding integreren. We doen een health-check, metingen, en je krijgt een plan op maat. Daarna gaan we kijken naar de implementatie van dit plan in je dagelijks leven: kijken welke moeilijkheden, (val)kuilen of andere factoren er zijn die een gezond voedingspatroon in de weg gaan zitten. 

Wil je extra begeleiding?

Wat krijg je?

Voor jou als je

Leuk dat je kennis wilt maken!

Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.

Menu